Південна залізниця розгорнула три Пункти Незламності у Харкові (фото)

Фото: Олег Синєгубов/Telegram

30 грудня три нові Пункти Незламносіт були розгорнуті при терміналах Південної Залізниці у Харкові. Залізничики потурбувалися про те, щоб створити у цих пунктах справжні хаби, наповнені теплом та комфортом.

Про це Харків Times довідався з повідомлення очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова.

За його словами, пункти обладнані не лише генераторами та джерелами тепла, де можна зарядити телефони та зігрітися.  Тут є місця для відпочинку, можливість випити чаю або кави тощо.

“Один з пункітв має дитячу ігрову зону, де малеча може побавитися, відпочити в теплі і комфорті. Люди уже активно користуються новими Пунктами Незламності.”, – повідомив очільник області.

Дізнатися, де знаходиться найближчий Пункт Незламності можна на http://nezlamnist.gov.ua/ або за допомогою чат-боту https://t.me/nezlamnistbot

Як повідомляв Харків Times, у Харкові та області ДСНС та місцева влада облаштовують “Пункти Незламності”, де на випадок аварійного відключення світла, тепла та зв’язку, можна буде зарядити телефони та зігрітися.

В “Пунктах незламності” Харкова можна отримати кваліфіковану психологічну підтримку, яку безкоштовно надають  психологи поліції.